☑ مطالبه دیات جراحات و فوت سرنشینان از بیمه و صندوق تامین خسارات بدنی
☑ دریافت غرامات نقص عضو و فوت مقصر حادثه برابر گواهی پزشکی قانونی
☑ خودروی مقصر فاقد بیمه نامه باشد و یا تاریخ بیمه آنها سر رفته باشد .
☑ تصادفاتی که مقصر آنها شناسایی نشده و متواری می باشد .
☑ قبول پرونده های حوادث افغانها و تبعه کشورهای مختلف مقیم ایران
☑قبول پرونده های حوادث کار ، بیمه مسئولیت ، بیمه آتش سوزی و . . .
☑ قبول پرونده های تصادفات رانندگی سبک و سنگین و موتورسیکلت و....
☑ دریافت دیات مربوط به بیت المال و دادخواست علیه بیت المال
وکیل تصادفات رانندگی
تصادفات وسایل نقلیهی در حال حرکت، با عابران پیاده از حوادث مهم مبتلابه، در جامعه است که در جوامع مختلف از آمار بالایی، برخوردار می باشد. به دلیل اهمیت این امر، قانونگذاران، در کشورهای مختلف، در این موارد اقدام به وضع مقررات، نموده اند. تصادفات رانندگی، گاهی ناشی از جرمی، نیست و موضوع جنبه کیفری، ندارد. ولی گاهی، تخلف از مقررات مربوط به رانندگی، منجر به ارتکاب جرم ناشی از تخلفات رانندگی، میشود. این جرم، ناشی از تقصیر مرتکب، اعم از بی احتیاطی، بی مبالاتی، عدم مهارت وعدم رعایت مقررات دولتی، ناشی میشودودر زمره جرایم غیر عمد، قرار میگیرد. اگر حادثه رانندگی، مستقیما از فعل شخصی ناشی شده باشد، قابل تعقیب میباشد. در ماده ۲۶ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب سال ۱۳۸۹ به این امر پرداختهشده است.
خسارات در تصادفات رانندگی، چگونه جبران میشود؟ آیا زیاندیده، امکان طرح دعوی حقوقی و کیفری، در دعوی تصادفات را دارد؟ تصادفات رانندگی، منجر به صدمه و فوت و یا خسارت چه تفاوتی با هم دارند و شیوه اقدام در هرکدام چگونه میباشد؟ مسئولیت در تصادفات و جرایم رانندگی، بر عهدهی مالک است یا متصدی و راننده وسیله نقلیه؟ صندوق تامین خسارات بدنی، در چه مواردی خسارات را جبران میکند؟ فرار مقصر، در صحنه تصادف رانندگی منجر به فوت و جرح یا خسارت، چه پیامدی را به دنبال دارد؟ آیا علاوه برخسارت خودور، خسارت افت قیمت ناشی از تصادف هم قابل مطالبه می باشد؟ این قبیل سوالات تخصصی و سوالات مشابه، ازامور حقوقی هستند که بایستی توسط وکلای متخصص و مشاورین امر حقوق، پاسخ داده شوند. این متن تا حد ممکن درصدد است که به این قبیل سوالات، پاسخ دهد و تا حدودی از سردرگمیهای این مسیر برای ارباب رجوع، بکاهد.
جبران خسارات در تصادفات رانندگی
در صورت وقوع خسارات در تصادفات رانندگی، بیمه، ملزم به جبران زیان بدنی و مالی وارد شده به اشخاص ثالث، تا سقف تعهدات قراردادهای بیمهای، میباشند، این خسارتها، میتواند در قالب خسارات مالی، هر نوع دیه یا ارش ناشی از صدمه، شکستگی، نقص عضو، ازکارافتادگی کلی و جزیی دایم یا موقت یا دیه فوت و هزینه معالجه و درمان افراد زیاندیده به سبب حوادث و سوانحی از قبیل: تصادم، تصادف، سقوط، واژگونی، آتشسوزی یا انفجار وسایل نقلیه و خسارتی که از محمولات وسیله نقلیه به اشخاص ثالث وارد گردد را شامل شود. در تصادف رانندگی، فرد زیاندیده میتواند علاوه بر دریافت خسارتهای وارده به خودرو از طریق بیمه، تمام هزینههای مرتبط با تصادف را محاسبه کند و از طریق طرح دعوی حقوقی، از طرف مقابل، مطالبه کند و اگر تصادف ناشی از جرم رانندگی باشد، به شیوه کیفری نیز، طرح شکایت، نمود.
امکان دریافت خسارت افت قیمت خودرو
گاهی علاوه برورود خسارت به اتومبیل، باتوجه به آسیب دیدگی خودرو، امکان افت شدید قیمت خودرو، پس ازبازسازی وتعمیر آن وجود دارد. درصورتی که بیمه فقط خسارت را پرداخت می کند وضمانتی درپرداخت افت قیمت خودرو ندارد. شخص زیان دیده یا وکیل وی می تواند باطرح دعوی حقوقی باجلب نظر کارشناس، نسبت به مطالبه افت قیمت خودرو، اقدام نماید
تقسیمبندی تصادفات رانندگی
بهطورکلی میتوان اعلام نمود که تصادفات رانندگی یک یا چند مورد از سه نتیجه کلی را در پیدارند: ۱- خسارت ۲- جرح ۳- فوت.
- در تصادفات منجر به خسارات، معمولاً بیمه خسارات را به زیاندیده، پرداخت مینماید. اگر سقف خسارات وارده بیست میلیون تومان و کمتر باشد، دعوای مطالبه خسارت در صلاحیت شورای حل اختلاف، میباشد. اگر مبلغ خسارات بیش از بیست میلیون تومان، باشد، دعوا در دادگاه عمومی حقوقی، پیگیری خواهد شد.
- در تصادفات منجر به جرح، مجروح میتواند شکایت کیفری، مطرح نماید. پرونده کیفری این جرم با شکایت در کلانتری محل وقوع جرم، آغاز میشود. سپس پرونده به دادسرای عمومی و انقلاب محل، فرستاده میشود. در صورت لزوم، اگر مصدومیت پدید آمده باشد، شاکی به پزشکی قانونی ارجاع داده میشود. مرحله بعد، پرونده را به دادسرا میفرستند و سپس قرارجلب به دادرسی، درصورت احراز تقصیرمتهم، طبق نظر افسر کارشناس تصادفات ویا کارشناس رسمی دادگستری درتصادفات رانندگی، صادر میشود. وقتی قرارجلب به دادرسی صادر شد، پرونده به دادگاه فرستاده میشود. قاضی با دستور تعیین وقت، رسیدگی به پرونده را آغاز میکند. در قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، مقررات گوناگونی برای حمایت از شاکی مجروح، مقررشده است. جبران غرامتها و آسیبهای بدنی و مالی را که در اثر حوادث وسایل نقلیه موتوری زمینی یا یدک و تریلر متصل به آنها یا محمولات آنها به اشخاص ثالث وارد میآید، در مسوولیت دارندگان وسایل نقلیه موتوری قرارداده شده است. در قانون مجازات اسلامی در بخش تعزیرات، به تصادفات منجر به جرح و مجازات آن پرداخته است. مجازاتی برای بیاحتیاطی و بیمبالاتی و عدم رعایت نظامات دولتی یا عدم مهارت راننده که منجر به صدمه بدنی شود، مقررشده است. مست بودن یا پروانه رانندگی نداشتن، یا سرعت بیشازحد و بهکارگیری وسیله نقلیه دارای عیب و نقص و عبور از محل مخصوص عابر پیاده، سبب تشدید مجازات مقرره، میشود.
- در تصادفات منجر به فوت، قتل غیر عمد، ناشی از تخلفات رانندگی را بهصورت مختصر میتوان، فعل یا ترک فعلی دانست که مرتکب در حین رانندگی وسایل نقلیه موتوری و بر اثر بی مبالاتی یا عدم رعایت نظامات و مقررات راهنمایی و رانندگی یا عدم مهارت کافی انجام داده و منجر به قتل شخص دیگری شود. ماده ۷۱۴ قانون مجازات مصوب ۱۳۹۲ در تعریف قتل غیرعمدی، ناشی از تخلفات رانندگی، گفته است: «چنانچه بیاحتیاطی، بیمبالاتی، عدم رعایت مقررات یا عدم مهارت راننده یا متصدی وسایط نقلیه زمینی یا آبی یا هوایی و غیره، منتهی به قتل غیرعمدی شود، مرتکب به شش ماه تا سه سال حبس و به پرداخت دیه (در صورت مطالبه از سوی اولیای دم) محکوم میشود.» اگر راننده با سرعت مجاز و داشتن مهارت، رعایت مقررات، در محلی که حضور عابر در آنجا مجاز نیست برخورد نماید و قادر به کنترل وسیله نباشد، با کسی برخورد نماید و تقصیری هم نداشته باشد، مسوولیتی ندارد.
تحقق مسوولیت در جرایم رانندگی
در قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، که در مورد جرایم رانندگی، میباشد، مسوولیت را صرفا برای راننده و متصدی قرار داده است، مالک اتومبیل در صورتی مسوولیت، دارد و بهعنوان معاونت در جرم قابلتعقیب است که وقوع جرم را تسهیل نموده باشد، یا اینکه، در تحریک راننده به ارتکاب جرم، نقش داشته باشد؛ مثلا با علم به اینکه شخصی دارای گواهینامه رانندگی، نیست، اتومبیل خود را در اختیار وی قرار دهد. عابری که از برخورد با ماشینی دچار صدمه و جراحت، میشود، چه حادثه از تقصیر او ناشی باشد یا نه با مطالبه خسارت از بیمه شخص ثالث خودرو، خسارات مالی و جانی خود را جبران نماید.
صندوق تامین خسارات بدنی
چنانچه که خودرو بیمه نباشد، عابر میتواند با توجه به مفاد ماده ۱۰ قانون بیمه اجباری اشخاص ثالث، از صندوق تامین خسارتهای بدنی، خسارات بدنی خود را مطالبه نماید. این صندوق تامین خسارات بدنی، در موارد دیگری هم مثل انقضای بیمهنامه و بطلان قرارداد بیمه، تعلیق تامین بیمهگر، یا اگر مسوول حادثه مجهول باشد و یا بیمهگر ورشکسته شود، خسارت، قابل پرداخت نباشد، نیز خسارات از طریق این صندوق، پرداخت خواهد شد.
فرار مرتکب از صحنه حادثه رانندگی
درصورتیکه مقصر، از صحنه تصادف منجر به فوت یا صدمه جسمانی، فرار نماید، مجازات حبس در نظر گرفتهشده برای وی، مورد تخفیف قاضی پرونده قرار نخواهد گرفت؛ و شخص خاطی هم به بیش از دوسوم حداکثر مجازات مقررشده، محکوم خواهد شد. ولی چنانچه فرار از صحنه تصادف، خسارتی، باشد، زیاندیده بایستی به شورای حل اختلاف یا دادگاه بسته به مبلغ خسارت در خواستی، مراجعه نموده و با اعلام مشخصات مالک وسیله نقلیه، نشانی و مشخصات وی را از اداره شمارهگذاری اخذ نماید؛ و دعوی مطالبه جبران خسارت طرح نماید. دادگاه یا شورای حل اختلاف، باتعیین کارشناس رسمی دادگستری، میزان خسارات وارده راارزیابی نموده ودرصورت صحت ادعای خواهان، باتشکیل جلسه رسیدگی، طرفین رابرای ادای توضیحات دعوت می نماید.
وکیل تصادفات
امروزه موضوع تصادف رانندگی، ازجملهی مسایل مبتلا به میباشد که هر شهروندی ممکن است، با مسایل مربوط به آن مواجه شود و در رابطه با حدود مسوولیت و وظایف خود و طرف مقابل که با خودرو ویاشخص وی تصادف کرده و همچنین سقف تعهدات شرکت بیمه و جنبه عمومی و خصوصی این موضوع دچار سردرگمی شود. پیشنهاد موسسهی حقوقی علیرضا تحریری نیا، به شما سروان این است که جهت جلوگیری از تضییع هرگونه حق از خودتان قبل از اقدام در این رابطه و برای آگاهی از حقوق قابل مطالبهی خود، حتما با وکیل خبره در این زمینه مشورت بفرمایید. تا در کمترین زمان از سریعترین و آسانترین راه به حقوق خود دست پیدا کنید. در این رابطه میتوان برای دریافت اطلاعات و مشاوره بهصورت حضوری و تلفنی با وکلا و مشاوره موسسه فراهم میباشد و میتوان از طریق سایت موسسه، جهت رزرو آنلاین وقت نیز اقدام نمود.
کلمات کلیدی:
Insurance Attorney, اخذ بیمه تصادف, اصلاح کروکی رانندگی جرحی, اصلاح گاهی پزشکی قانونی, الوکیل, الوکیل العراق, بهترین وکیل اندیشه, بهترین وکیل ایران, بهترین وکیل بروجرد, بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران, بهترین وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی کیفری ایران, بهترین وکیل پایه یک دادگستری مرد در تهران, بهترین وکیل تصادفات, بهترین وکیل تصادفات رانندگی, بهترین وکیل تهران, بهترین وکیل چک, بهترین وکیل خرم آباد, بهترین وکیل دیه, بهترین وکیل سوانح رانندگی, بهترین وکیل شهریار, بهترین وکیل صفادشت, بهترین وکیل کرج, بهترین وکیل کیفری در دعاوی تصادف, بهترین وکیل ملارد, بهترین وکیل مهریه, بیت المال, پیگیری پرونده بیمه, تصادف با افغانی, دادگستری خرم آباد, دادگستری کل استان لرستان, دیه اتباع افغان, دیه افغانی در ایران چقدر است وکیل تصادفات رانندگی, دیه جرح و فوت راننده مقصر حادثه, دیه کارگر افغانی, شرکت بیمه, شکایت گرفتن خسارت از بیمه, صندوق تأمین خسارات بدنی, قانون بیمه شخص ثالث وکیل تصادفات, قانون تصادفات, قانون جدید بیمه, قانون دیه اتباع خارجی, قوانین تصادفات رانندگی منجر به جرح, محاسبه دیه, محامی حادث, مسبب حادثه رانندگی, مشاوره بیمه, مشاوره تصادف, مشاوره تصادفات, مشاوره حقوقی تصادفات, مطالبه خسارت از صندوق تامین, من یک افغانی هستم تصادف کردم وکیل می خواهم, هزینه پزشکی راننده مقصر حادثه, هزینه دادرسی, هزینه معالجه راننده مقصر حادثه, هزینه وکیل برای تصادف, و... وکیل تصادفات رانندگی, وکیل اتباع خارجی, وکیل اخذ خسارت بیمه, وکیل افغانها در تصادفات رانندگی, وکیل افغانها، وکیل برای افغانی بخاطر تصادف, وکیل افغانی در ایران, وکیل افغانی ها در تصادفات رانندگی, وکیل امور بیمه, وکیل ایرانی, وکیل باسابقه, وکیل برای افغانی ها, وکیل برای تصادف, وکیل برای شکایت تصادف, وکیل برای شکایت تصادف حادث ناقله سیاره العراقیین فی إیران, وکیل برای گرفتن دیه, وکیل بیمه, وکیل بیمه شخص ثالث, وکیل بیمه شخص ثالث راننده, وکیل پایه یک دادگستری, وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی تصادف, وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی چک کیفری, وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی خیانت در امانت, وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی دیه, وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی سرقت, وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی ضرب وجرح, وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی قصور پزشکی, وکیل پایه یک دادگستری متخصص دعاوی کیفری, وکیل پایه یک دادگستری متخصص کلاهبرداری, وکیل پرونده تصادف, وکیل پرونده تصادفات, وکیل پزشکی قانونی, وکیل تبعه افغان, وکیل تصادف, وکیل تصادف برای افغانی ها, وکیل تصادف برای تبعه افغان, وکیل تصادف رانندگی در تهران, وکیل تصادفات, وکیل تصادفات برای تبعه افغان, وکیل تصادفات تبعه افغانی, وکیل تصادفات تهران, وکیل تصادفات رانندگی, وکیل تصادفات رانندگی در تهران, وکیل تهران, وکیل جزایی, وکیل جوان, وکیل حوادث رانندگی در تهران, وکیل خانواده, وکیل خوب در تهران, وکیل خیلی خوب در تهران, وکیل دادگستری, وکیل دادگستری متخصص دفاع از اتهام کلاهبرداری, وکیل دیه, وکیل دیه و بیمه و تصادفات رانندگی در تهران, وکیل دیوان عدالت, وکیل سوانح رانندگی در تهران, وکیل شکایت از بیمه, وکیل شکایت از بیمه وکیل مخصوص بیمه, وکیل طلاق, وکیل قانون بیمه, وکیل قهار, وکیل گمرک, وکیل مالیات, وکیل ماهر در تهران, وکیل متخصص پزشکی قانونی, وکیل متخصص تصادفات رانندگی, وکیل متخصص تصادفات رانندگی در تهران, وکیل مجرب, وکیل مخصوص بیمه, وکیل معجب خارجه, وکیل ملکی, وکیل مهاجرین در ایران, وکیل مهریه